Eπιδείνωση του καιρού από την Δευτέρα με βροχές και καταιγίδες

Eπιδείνωση του καιρού από την Δευτέρα με βροχές και καταιγίδες

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεταβολή του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και τους πολύ ισχυρούς ανέμους, αναμένεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και από τα βορειοδυτικά.

Πιο αναλυτικά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν τη Δευτέρα αρχικά το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά Ελλάδα, η δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η κεντρική Στερεά Ελλάδα, η Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία. Από το απόγευμα η κακοκαιρία θα επεκταθεί και στην ανατολική Μακεδονια, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν την Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες.

Την Τρίτη η κακοκαιρία θα πλήξει τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας την Κρήτη και την ανατολική Μακεδονία. Προς το βράδυ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν και πάλι την ανατολική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τα υπόλοιπα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα τις Σποράδες.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και την Τετάρτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή