Και στον ατμό και νόστιμα;

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να μερικά τρικ για να δώσουμε στα φαγητά που φτιάχνουμε στον ατμό περισσότερη νοστιμιά. Αντικαθιστώντας μέρους του νερού με κρασί, μυρωδάτους σπιτικούς ζωμούς, «τσάγια» μυρωδικών, μπίρα, χυμούς λαχανικών ή φρούτων, δίνουμε άλλη διάσταση στο φαγητό.

Μπορούμε επίσης να αρωματίσουμε το σκέτο νερό με μπαχάρια και μυρωδικά, για να φτιάξουμε έναν πολύ μυρωδάτο ατμό που θα διαπεράσει τις πρώτες ύλες που μαγειρεύουμε. Με πολλαπλούς συνδυασμούς, ακόμα και κάθε μέρα θα έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή