Σκληρό ροκ Μαξίμου – Νέας Δημοκρατίας για νόμο και τάξη

Σκληρό ροκ Μαξίμου – Νέας Δημοκρατίας για νόμο και τάξη

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως ευκαιρία να επιτεθεί στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπισε τα συγχαρητήρια του  κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς την ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου βομβιστή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε σχόλιό του, επιχειρεί ουσιαστικά να ακυρώσει την επιχειρηματολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ανικανότητα ή ακόμη και ανοχή της κυβέρνησης έναντι της παραβατικότητας. Και σημειώνει: «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για “την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία”.  Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;»

Σε αυστηρό ύφος ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

«Η σύλληψη του 29χρονου ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας.  Η αποφυλάκιση του σκληρού ποινικού, που έκαψε με το σίδερο ηλικιωμένη γυναίκα, είναι έργο της Κυβέρνησης» σημειώνει το Γραφείο Τύπου της Πειραιώς, κάνοντας σαφή διάκριση μεταξύ των επιχειρησιακών της ΕΛΑΣ και των πολιτικών αποφάσεων που λαμβάνει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης ή του Δικαιοσύνης. 

«Το λέμε απλά για να το καταλάβουν μέχρι και οι κύριοι Τσίπρας, Τόσκας και Τζανακόπουλος» κατλαήγει η ανακοίνωση της Ν.Δ., δίνοντας σαφή πρόγευση για το κλίμα που θα κυριαρχήσει κατά τη συζήτηση που έχει ζητήσει για το θέμα στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή