Στην Ελλάδα η Παγκόσμια Δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Dacia Duster

Στην Ελλάδα η Παγκόσμια Δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Dacia Duster

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την περιοχή της Ανατολικής Αττικής επέλεξε η Dacia για την Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia DUSTER. Το DUSTER, αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα τόσο της Dacia, όσο και του GROUPE RENAULT, ξεχωρίζοντας για το μοναδικό του χαρακτήρα, τις υψηλές δυνατότητες, αλλά και το κορυφαίο value for money. 

 Με επίκεντρο την πανέμορφη περιοχή γύρω από το Σούνιο, από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, δημοσιογράφοι από ελληνικά και διεθνή μέσα θα έχουν την ευκαιρία να έχουν την πρώτη οδηγική γνωριμία με τη 2η γενιά του εξαιρετικά δημοφιλούς μοντέλου. Οι καλές καιρικές συνθήκες, το φυσικό κάλλος της περιοχής, αλλά και η πολύ καλή πορεία του μοντέλου στην Ελληνική αγορά, αποτέλεσαν βασικά στοιχεία που οδήγησαν την Dacia σε αυτή την επιλογή. Από την πλευρά της η TEOREN MOTORS, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η επιλογή της χώρας μας και να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον καλύτερο τρόπο. Σημαντική συμβολή στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την επιλογή της χώρας μας είχε και η ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ η οποία ανέλαβε την ασφάλιση των αυτοκινήτων για τις ανάγκες της εκδήλωσης. 

Η πραγματοποίηση της Παγκόσμιας Δημοσιογραφικής Παρουσίασης του νέου Dacia DUSTER στη χώρα μας αποτελεί, όπως δήλωσε σχετικά και η κ. Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της TEOREN MOTORS, μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε στο μέλλον η χώρα μας να φιλοξενήσει και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή