Μπακογιάννη: «Λάσπη στον ανεμιστήρα από Τσίπρα»

Μπακογιάννη: «Λάσπη στον ανεμιστήρα από Τσίπρα»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αυστηρούς τόνους η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, εγκαλεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για άγνοια έστω και στα στοιχειώδη αλλά και για προσπάθειά του να κρατηθεί στην εξουσία με τη προσφιλή του μέθοδο, αυτή «της λάσπης στον ανεμιστήρα». Η δήλωση της κ. Μπακογιάννη έρχεται με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή, όπου αναφέρθηκε «στο όνομα της και την συνέδεσε με τη διαφυγή κατηγορουμένων στο εξωτερικό».

«Όφειλε να γνωρίζει ότι η απαγόρευση εξόδου από μια χώρα ούτε επιβάλλεται ούτε κοινοποιείται, σε κανένα μέρος του κόσμου, από τον υπουργό Εξωτερικών», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι «είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης και των αρχών».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «θα περίμενε κανείς ακόμη και από τον κ. Τσίπρα να γνωρίζει τα στοιχειώδη. Διαφορετικά, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι στην προσπάθειά του να κρατηθεί στην εξουσία, εν γνώσει του συνεχίζει την προσφιλή του μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή