Κάνε μοναδική τη δική σου BMW

Κάνε μοναδική τη δική σου BMW

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γκάμες προϊόντων BMW Individual Collection και BMW Individual Manufaktur σας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τη δική σας, μοναδική και άκρως προσωπική BMW. Με τον τρόπο αυτό, το αυτοκίνητό σας θα γίνει η προσωποποίηση του ξεχωριστού χαρακτήρα σας όσο κανένα σχεδόν άλλο αντικείμενο.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Τι κάνει μοναδικό έναν άνθρωπο; Ο χαρακτήρας του και η εμφάνισή του που δεν μοιάζει με κανενός άλλου. Το ίδιο ισχύει και για μια BMW. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η γκάμα προϊόντων BMW Individual Collection προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προαιρετικού εξοπλισμού για ξεχωριστούς πελάτες: Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο με άψογα δουλεμένα "νερά", επιλεγμένα από όλον τον κόσμο. Εξαιρετικής ποιότητας και σαγηνευτικά απαλό δέρμα από τα καλύτερα βυρσοδεψεία του κόσμου. Χρώματα αμαξώματος που εξάπτουν τις αισθήσεις με τη λάμψη, τη φωτεινότητα και την εντύπωση που δημιουργούν. Προσφέρονται σε μια πλούσια γκάμα αποχρώσεων που καθορίζουν το πνεύμα της εποχής, αντί απλώς να το ακολουθούν. Και συμπληρώνονται από επιλογές ειδικού εξοπλισμού που προσθέτουν τις τελικές "πινελιές" – όλα αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται μεταξύ τους για να κάνουν την BMW σας να γίνει κομμάτι της προσωπικότητάς σας.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Τι είναι αυτό που κινητοποιεί τη λαχτάρα μας για οτιδήποτε είναι ξεχωριστό; Τα προσωπικά μας όνειρα και φιλοδοξίες, φυσικά. Η επιθυμία μας να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον που να αντανακλά τα "θέλω" μας. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε την γκάμα προϊόντων BMW Individual Manufaktur. Ό,τι κι αν είναι αυτό που προτιμάτε – ένας μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων, υλικά υψηλής ποιότητας ή εξειδικευμένος και προσαρμοσμένος στα μέτρα σας εξοπλισμός – τα προϊόντα BMW Individual Manufaktur είναι φτιαγμένα με ασυναγώνιστη δεξιοτεχνία και κατασκευαστική ποιότητα, προκειμένου να βοηθήσουν τους πελάτες μας να κάνουν πραγματικότητα ακόμα και τις πιο τρελές επιθυμίες τους, δημιουργώντας έτσι μια BMW που να αποτελεί έκφραση της δικής τους, ξεχωριστής προσωπικότητας.

Εφαρμογή BMW Individual για iPad.

Πώς μπορείτε να γευτείτε την εμπειρία ενός πράγματος που ακόμα δεν υφίσταται; Αυτήν την πρόκληση θα αντιμετωπίσετε εάν θέλετε να οδηγήσετε μία BMW που θα αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σας. Η νέα διαδραστική εφαρμογή BMW Individual σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το tablet ή το smartphone για να δείτε τους αμέτρητους συνδυασμούς υλικών και άλλων στοιχείων εξοπλισμού που προσφέρει το πρόγραμμα BMW Individual. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της εφαρμογής σας επιτρέπει να βλέπετε με πραγματική λεπτομέρεια τις επιλογές και τις ιδέες σας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή