Πολιτική κόντρα με αφορμή την αποφυλάκιση του δολοφόνου της Ζέμπερη

Πολιτική κόντρα με αφορμή την αποφυλάκιση του δολοφόνου της Ζέμπερη

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την αποφυλάκιση του 58χρονου δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, τον περασμένο Μάιο.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, «αποκάλυψαν» ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζαμπέρη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού και υπενθυμίζει ότι «είχε προηγηθεί από τους ίδιους κυνηγούς μαγισσών, η «αποκάλυψη» ότι με τον ίδιο νόμο είχαν αποφυλακιστεί ο φερόμενος ως δολοφόνος του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, όπως και οι δράστες της ληστείας και της κακοποίησης με ηλεκτρικό σίδερο ογδονταπεντάχρονης γυναίκας».

«Και στις τρεις περιπτώσεις ψεύδονται. Απόλυτα, συνειδητά, και ασύστολα», σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια κάνει αναφορά στις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τις offshore όπου εμπλέκονται και πρόσωπα της οικογένειας Μητσοτάκη: «Παρατηρούμε, πάντως, ότι οι εγκληματίες «που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ» πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore». Προφανώς, για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι, η Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news».

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Όσο και να προσπαθήσαμε να τους πείσουμε να μήν ψηφίσουν το Νόμο Παρασκευόπουλου, στάθηκε αδύνατον!Έβαψαν τα χέρια τους με αίμα οι Συριζανελ».

Αργότερα, υπήρξε τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, σύμφωνα με την οποία ο 58χρονος κατηγορούμενος για τη φρικτή δολοφονία στο Β' Νεκροταφείο της 32χρονης εφοριακού, αποφυλακίστηκε με τις διατάξεις που ισχύουν και όχι με τον έκτακτο νόμο Παρασκευόπουλου, καθώς είχε μείνει στη φυλακή εννέα χρόνια και δεν χρειάστηκε να ξαναμπεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή