Η βόλτα της Μελάνια Τραμπ στο Σινικό Τείχος

Η βόλτα της Μελάνια Τραμπ στο Σινικό Τείχος

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μελάνια Τραμπ είχε την ευκαιρία να δει την Κίνα από μία σπάνια θέση, καθώς περιηγήθηκε σε ένα άδειο σημείο του Σινικού Τείχους στα περίχωρα του Πεκίνου, κατά τη διάρκεια προσωπικής ξενάγισης.

Η 47χρονη σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε στο Τείχος με τελεφερίκ όπου την υποδέχθηκαν με κάθε επισημότητα.

Η βόλτα της Μελάνια Τραμπ στο Σινικό Τείχος-1

Εκεί, υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών και της έδωσαν έναν πάπυρο ως αναμνηστικό δώρο. Έπειτα, περπάτησε για 30 λεπτά στο Μεγάλο Τείχος και λίγο πριν επιστρέψει στο  τελεφερίκ για να αποχωρήσει, κοντοστάθηκε και κοιτάζοντας το τοπίο είπε ότι «η θέα είναι φανταστική».

Η βόλτα της Μελάνια Τραμπ στο Σινικό Τείχος-2

Η Μελάνια έπαιξε σημαντικό υποστηρικτικό ρόλο στην περιοδεία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Ασία, εκθειάστηκε από τα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία μάλιστα την συνέκριναν με την εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία της Κίνας Πενγκ Λιουάν και σχολίασαν την άνεση με την οποία περπάτησε φορώντας γόβες στιλέτο στα πλακόστρωτα της Απαγορευμένης Πόλης κατά την άφιξή της στο Πεκίνο την Τετάρτη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή