«Συκοφαντία» πίσω από τις αποκαλύψεις για τη συμφωνία με Σαουδική Αραβία βλέπει ο Βίτσας

«Συκοφαντία» πίσω από τις αποκαλύψεις για τη συμφωνία με Σαουδική Αραβία βλέπει ο Βίτσας

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κρεσέντο πολιτικής συκοφαντίας» εκ μέρους της αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε ο Δημήτρης Βίτσας την υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής και «καρφώνοντας» ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη για «έλλειψη εξουσίας».

«Εχουμε δύο κόμματα που κυβέρνησαν πολλά χρόνια την χώρα τα οποία άλλαζαν και αλλάζουν στάση και φύση. Δεν ξέρω τι θέλουν να μας πουν τώρα, να μας δείξουν ότι έχουν μηχανισμό; Και φέρνουν παραμονής της συζήτησης για την υπόθεση αυτή στην Βουλή (σ.σ επερώτηση ΝΔ προς Πάνο Καμμένο) απόρρητα έγγραφα; Δείχνει μια εμμονή από έλλειψη εξουσίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μία διακρατική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας χωρίς μεσάζοντες.

Ο κ. Βίτσας υπερασπίστηκε και τη μετάθεση συζήτησης της επερώτησης της ΝΔ κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα μια «σπέκουλα» ότι ο πρωθυπουργός φεύγει στο Παρίσι για να μην υπερασπιστεί τον κ. Καμμένο. «Πού έχουμε φτάσει;», διερωτήθηκε ο κ. Βίτσας και πρόσθεσε: «βεβαίως τα ζητήματα δημοκρατίας και διαφάνειας είναι πολύ σημαντικά, αλλά η κοινωνία έχει προβλήματα».

Νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος, μετά από το θόρυβο που προκλήθηκε από την απαγόρευση πρόσβασης σε έγγραφα που αφορούν την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, ακόμα και σε βουλευτές, φάνηκε να κάνει ένα βήμα πίσω, τονίζοντας ότι επιτρέπει την πρόσβαση στα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Άμυνας.

Πηγή: ΣΚΑΪ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή