Μυστήριο με τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο

Μυστήριο με τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 21χρονος φοιτητής στην Κάλυμνο, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη χώρα.

Το πτώμα του άτυχου νεαρού ο οποίος ήταν αγνοούμενος από την περασμένη Κυριακή, βρέθηκε 200 περίπου μέτρα από το σημείο όπου είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα kalymnos-news.gr, η σορός του φοιτητή βρέθηκε ανάσκελα με μία κλίση προς τα δεξιά, σε τυμπανιαία κατάσταση, μελανή, ενώ έφερε θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία. Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς βέβαια να είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το άψυχο σώμα του 21χρονου βρέθηκε σε μία περιοχή που είχαν «χτενίσει» οι επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες χωρίς να έχει βρεθεί κάτι τις προηγούμενες ημέρες.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία αφού φαίνεται να υπάρχουν τραύματα που δεν δικαιολογούνται από ατύχημα.

Ένας 15χρονος εντόπισε τη σορό

Το πτώμα του άτυχου φοιτητή εντόπισε ένας 15χρονος λίγο πριν της 5.00  το απόγευμα  του Σαββάτου ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα. Μόλις αντίκρισε τη σορό άρχισε να φωνάζει και γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, ενημέρωσαν άμεσα το ΑΤ Καλυμνίων.

Άμεσα στο χώρο έσπευσαν ο διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη που διερευνούν την υπόθεση. Στο νησί αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή