Πρίγκιπας Χάρι: «Η Νταϊάνα και η Μέγκαν θα ήταν πιθανόν οι καλύτερες φίλες»

Πρίγκιπας Χάρι: «Η Νταϊάνα και η Μέγκαν θα ήταν πιθανόν οι καλύτερες φίλες»

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσαν σήμερα ότι δεν ήταν «προετοιμασμένοι» για τη φρενίτιδα που προκλήθηκε στα ΜΜΕ αφότου αποκάλυψαν τη σχέση τους.

«Προσπάθησα να την προειδοποιήσω όσο μπορούσα, όμως πιστεύω ότι και οι δύο μας αιφνιδιαστήκαμε απόλυτα από τις αντιδράσεις… Μπορεί να το είχαμε συζητήσει εκτενώς και να είχαμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο, όμως δεν ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για όσα ακολούθησαν» είπε ο πρίγκιπας στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το ζευγάρι στο βρετανικό BBC.

Η σχέση μεταξύ του Χάρι και της Μέγκαν, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2016, επισημοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2016, όταν εκείνος κουρασμένος από το κυνηγητό με τα ΜΜΕ, την επιβεβαίωσε. Παράλληλα, στην πρώτη τους συνέντευξη το ζευγάρι αποκάλυψε ότι ο Χάρι έκανε πρόταση γάμου σε «αυτή την όμορφη γυναίκα», όπως είπε, σε δείπνο όπου έτρωγαν ψητό κοτόπουλο. «Ηταν απλά μια φανταστική έκπληξη. Ηταν πολύ ρομαντικό και φυσικό», είπε η Μέγκαν. «Επεσε μάλιστα και στα γόνατα», πρόσθεσε χαμογελώντας αμήχανα.

Μετά από ερώτηση τηε δημοσιογράφου, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι γνωρίστηκε μέσω κοινής φιλής. «Τα αστέρια είχαν ευθυγραμμιστεί όταν γνώρισα την Μέγκαν», είπε ο πρίγκιπας Χάρι.

Σε ένα ασυνήθιστο δελτίο τύπου που εξέδωσε το παλάτι του Κένσινγκτον, ο Χάρι καταφερόταν εναντίον του «σεξισμού» και του «ρατσισμού» που επεδείκνυαν οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης προς τη Μέγκαν Μάρκλ. Η Μέγκαν Μάρκλ, 36 ετών, εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήταν συνηθισμένη σε αυτού του είδους την κουλτούρα των βρετανικών ταμπλόιντ και έως σήμερα «ζούσε μια ζωή σχετικά ήρεμη».

«Πληγωθήκαμε τόσο πολύ στις αρχές από πολλές ψευδείς ειδήσεις που εγώ αποφάσισα να μην διαβάζω τίποτα, ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Αντιθέτως, επικεντρωθήκαμε στη σχέση μας» υπογράμμισε η ίδια.

Τα σχόλια σχετικά με την καταγωγή της νεαρής γυναίκας, η μητέρα της οποίας είναι Αφροαμερικάνα, ήταν «ανήθικα», όπως σχολίασε η ίδια τονίζοντας ότι είναι «υπερήφανη για το ποια είναι και την καταγωγή της».

Η Μέγκαν Μάρκλ, ο γάμος της οποίας με τον πρίγκιπα Χάρι ανακοινώθηκε σήμερα, φοράει ένα δακτυλίδι αρραβώνων διακοσμημένο με τρία διαμάντια, το ένα από την Μποτσουάνα, όπου το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του στις αρχές της σχέσης τους και δύο μικρότερα διαμάντια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Νταϊάνα και η Μέγκαν «πιθανόν θα ήταν οι καλύτερες φίλες» είπε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι.

Διαβάστε ακόμη:

– Ποιά είναι η Μέγκαν Μαρκλ: Μια φεμινίστρια στο παλάτι

Με πληροφορίες από BBC και AΠΕ-ΜΠΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή