Αυτό είναι το νέο Dacia Duster

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εξαιρετικά πετυχημένο μοντέλο της Dacia, περνά στη 2η γενιά του, με νέο σχεδιασμό που ξεχωρίζειγια το δυναμισμό και τη στιβαρότητα του. Αντίστοιχα το πλήρως επανασχεδιασμένο εσωτερικό,συνεχίζει να αποτελεί το μέτρο σύγκρισης όσον αφορά στην αντοχή, προσφέροντας πλέον κορυφαίαπρακτικότητα, εργονομία και αναβαθμισμένη απτή ποιότητα. Εφοδιασμένο με μια σειρά προηγμένωννέων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, το νέο Duster είναι ένα αυθεντικό SUV, εξαιρετικά ικανόστις εκτός δρόμου διαδρομές, εξαιρετικά άνετο και πρακτικό στην καθημερινή χρήση!

Με μια ματιά

• Νέος, δυναμικός σχεδιασμός αμαξώματος.

• Πλήρως επανασχεδιασμένο εσωτερικό με έμφαση στην άνεση και την ποιότητα.

• Μια σειρά νέων στοιχείων εξοπλισμού που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου.

• Νέα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης για μεγαλύτερη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση σε εντός καιεκτός δρόμου διαδρομές.

• Ακόμα πιο άνετο και ικανό στις εκτός δρόμου διαδρομές.

• Όλα τα παραπάνω με το ίδιο κορυφαίο Value-for-money που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της 

Καμπίνα γεμάτη πρακτικές λύσεις

Οι αποθηκευτικοί χώροι στην καμπίνα του νέου Duster φτάνουν τα 27,2 λίτρα, συμπεριλαμβανομένων και 2,8 λίτρων που προσφέρει ένα νέο συρτάρι το οποίο βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Ο χώρος αποσκευών κάτω από την εταζέρα είναι 445 dm3 VDA (478 λίτρα) για την έκδοση 2WD και 411 dm3 VDA (467 λίτρα) για την έκδοση 4WD. Με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος η συνολική χωρητικότητα φτάνει τα 1,478 dm3 VDA (1,623 λίτρα).

Μια δοκιμασμένη γκάμα κινητήρων

Το νέο Duster συνεχίζει να εφοδιάζεται με μία σειρά αποδοτικών και αξιόπιστων κινητήρων τουGROUPE RENAULT. Οι κινητήρες ξεχωρίζουν για την πολιτισμένη λειτουργία τους, την οικονομίακαυσίμου, αλλά και το χαμηλό κόστος συντήρησης. 

Οι κινητήρες βενζίνης 1.6 SCe 115 (εκδόσεις 2WD και 4WD) και 1.2 TCe 125 (εκδόσεις 2WD και4WD) που συνδυάζονται με μηχανικά κιβώτια.

Ο κινητήρας πετρελαίου 1.5 dCi 110 (εκδόσεις 2WD και 4WD) ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικόκιβώτιο, αλλά και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC (μόνο στην έκδοση 2WD). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή