Μπάσκετ: Η ΑΕΚ «βούλιαξε» τη Βενέτσια, έδειξε σφυγμό ο ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Η ΑΕΚ «βούλιαξε» τη Βενέτσια, έδειξε σφυγμό ο ΠΑΟΚ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικό πρόσημο στη βαθμολογία της έβαλε η ΑΕΚ με την πέμπτη νίκη που πέτυχε στην 9η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, «βουλιάζοντας» τους «γονδολιέρηδες» της Βενέτσια στο ΟΑΚΑ (84-64). Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο, όταν αύξησε το προβάδισμα των πέντε πόντων (42-37), «εκτοξεύτηκε» στο 70-48 και, με συντήρηση του σκορ στην τέταρτη περίοδο, έφτασε στην άνετη επικράτηση. Η ΑΕΚ, που είχε νικήσει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, έδειξε ότι συνήλθε από την πρόσφατη ήττα του πρωταθλήματος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έκανε νέα αρχή σταθερότητας και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

ΑΕΚ: Ελόνου 4, Τζέιμς 8, Γκριν 19, Χάρις 8, Ξανθόπουλος, Σάκοτα 10, Ατιτς 2, Λαρεντζάκης 3, Μπάρλοου 6, Μωραΐτης, Μαυροειδής 19, Καββαδάς 5.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Χέινς 10, Πέριτς 12, Τζόνσον 12, Τόνουτ 2, Ορελικ 8, Μπόλπιν, Ρες, Μπιλίγκα 3, Τσερέλα 2, Γουάτ 13.

Oι μειωμένες πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αυξήθηκαν και πάλι (ανέβηκε στην 6η θέση του Β΄ ομίλου) από τη νίκη που πέτυχε στην Τουρκία και στην παράταση του αγώνα με την Γκαζιάντεπ για την 9η αγωνιστική και ισοφάρισε την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου. Οι Θεσσαλονικείς, που δημιούργησαν τρεις φορές διαφορές στο σκορ, αλλά δεν μπορούσαν να τις διατηρήσουν, είχαν καθοριστικούς παίκτες τούς Χαραλαμπόπουλο, Μαργαρίτη, Ζάρα και Γκος. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Αμερικανό σέντερ Ντάρνελ Τζάκσον (2.06).

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ: Αρμαντ 11 (1), Ραντ 5, Κάρτερ 17 (1), Χατσιγέβα, Λάιονς 8 (1), Μπάλαζιτς 3, Φρεϊμάνις 13 (3), Ογκούτ 8 (1), Τσίνκο.

ΠΑΟΚ: Κλάσεν 10, Χρυσικόπουλος 5 (1), Κρουμπάλι 5, Κόνιαρης, Τσόχλας 7 (2), Μαργαρίτης 11, Ζάρας 12 (2), Χαραλαμπόπουλος 11 (1), Κατσίβελης 6 (1), Γκος 10 (2), Τζόουνς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή