Το χιονισμένο «Jeep Camp» της Αράχωβας

Το χιονισμένο «Jeep Camp» της Αράχωβας

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Jeep ανανεώνει και φέτος το ραντεβού της με το φυσικό της περιβάλλον και επιστρέφει στον Παρνασσό και το, ήδη κατάλευκο από τα χιόνια, Jeep Camp στο Λιβάδι της Αράχωβας, για να προσφέρει νέες συγκινήσεις.

Φέτος η εμπειρία του Jeep Camp θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή καθώς μαζί με το best seller Jeep Renegade, θα βρίσκεται και το ολοκαίνουργιο Premium SUV Jeep Compass, η παγκόσμια πυξίδα των οδηγών για ελευθερία στις μετακινήσεις και ανακαλύψεις χωρίς όρια.

Στο φετινό Jeep Camp, οι επισκέπτες θα ζήσουν ξεχωριστές στιγμές χωρίς να χρειάζονται ούτε σκι, ούτε snowboard, παρά μόνο τα χέρια τους σταθερά στο τιμόνι των 4Χ4 Jeep Renegade και Compass. 

 

Jeep Camp – The Hut, στο Λιβάδι

Σημείο συνάντησης, είναι το premium «σπίτι» της Jeep – The Hut- στο Λιβάδι, που με τη ζεστή του ατμόσφαιρα προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα, να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά video με τα Jeep σε δράση και να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Jeep, πριν ξεκινήσουν την πορεία τους στην πίστα.

Αφού ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό της Jeep, θα μεταφέρονται στο Jeep Camp όπου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία off-road οδήγησης στο τιμόνι του Jeep Renegade αλλά και του ολοκαίνουργιου Jeep Compass που βρίσκεται για πρώτο χειμώνα στην Ελλάδα, αλλά είναι ήδη έτοιμο να δαμάσει ακόμα και τα πιο δύσκολα τερέν.

 

Οι γιορτές θέλουν Jeep 4Χ4 

Φέτος το χειμώνα και ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων, ζήστε μία ξεχωριστή χιονισμένη εμπειρία

Στην απαιτητική off-road διαδρομή του Jeep Camp και ανακαλύψτε τις extreme δυνατότητες των αυθεντικών Jeep!

Jeep Camp: στην θέση Λιβάδι Παρνασσού, πληροφορίες τηλ. 6936532754, GoogleMaps location: https://goo.gl/maps/x4GZW7DTS522

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή