Νέα απάντηση Πολάκη στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Νέα απάντηση Πολάκη στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας πυροδότησαν οι πρόσφατες δηλώσεις του δεύτερου, ο οποίος είχε αναφερθεί στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «αντίχριστο» και «άθεο».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου ο κ. Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, τον είχε χαρακτήρισε «ταγματάρχη της χωροφυλακής της χούντας», «υμνητή των βασανιστών» και «θαυμαστή της "γλυκιάς ελπίδας" των χρυσαυγιτών».

Στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας απάντησε χθες ο Μητροπολίτης ο οποίος χαρακτηρίζει «οχετό το στόμα Πολάκη», ενώ τον ευχαριστεί θερμά «διότι απέδειξε ο ίδιος πόσο ανυπόληπτο πρόσωπο τυγχάνει, οπότε οι ύβρεις του για το ταπεινό πρόσωπό μας δεν είναι παρά έπαινος, τιμή καί δόξα!».

Ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση του:

«ΑΚΟΥ ΠΑΠΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕ για να τελειώνουμε …..τρεις κουβέντες: Με αυτά που γράφεις 1)παραδέχεσαι ανοιχτά πως είσαι αμετανόητος λάτρης της χούντας δηλαδή ασβεσταριό. 2) αποδεικνύεις αυτό που λέει η μαντινάδα :"Όταν γεράσει ο άνθρωπος κι όντε αδυνατίσει, ούτε και να σκεφτεί μπορεί, μουδέ και να μιλήσει" και ΤΡΙΤΟ μια συμβουλή από έναν "αμαρτωλό" Στον πνευματικό λόγο που λείπει από έναν 80χρονο επίσκοπο εγώ ο πριν την κόλαση υπουργός λέω ότι αν έχει πραγματικά αγιοσύνη ας προσεύχεται για εμάς τους πριν την κόλαση και ας μην βρίζει ως υπόκοσμος! Άλλωστε γι αυτό έγινες πάπας….»

 

Νέα απάντηση Πολάκη στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο-1

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή