Ζάεφ: Εφικτή η λύση μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018

Ζάεφ: Εφικτή η λύση μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμησή του, ότι μέχρι το τέλος του α΄ εξαμήνου του 2018 μπορεί να βρεθεί λύση στο θέμα του ονόματος, επανέλαβε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

«Εκτιμώ ότι μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2018 αυτό το ζήτημα μπορεί να κλείσει. Η αισιοδοξία μου αυτή βασίζεται στην ετοιμότητα των δύο πλευρών να συζητήσουν ανοιχτά και χωρίς προκαταλήψεις για όλα τα θέματα και για όλες τις λύσεις που οδηγούν στη βελτίωση των σχέσεων και είναι προς το συμφέρον των πολιτών των δύο χωρών.

Πιστεύω ακράδαντα ότι θα πετύχουμε το σκοπό αυτό, διατηρώντας πλήρως την αξιοπρέπειά μας. Οι πολίτες μας θα μας ανταμείψουν για το θάρρος και την πίστη στις προοπτικές του μέλλοντος και όχι για πιθανές καθυστερήσεις, αν παραμείνουμε κολλημένοι στο παρελθόν» δήλωσε ο Ζάεφ, σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας των Σκοπίων «Nezavisen».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή