«Αντίο» στον Γιώργο Ψαρόπουλο

«Αντίο» στον Γιώργο Ψαρόπουλο

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα τρυφερά λόγια προσωπικού αποχαιρετισμού προς τον Γιώργο Ψαρόπουλο, που «έφυγε» χθες πλήρης ημερών: Γεννημένος στην Αθήνα πριν από 91 χρόνια με γονείς Κωνσταντινουπολίτες που ανακατεύονταν με το εμπόριο υφασμάτων, έμαθε να εργάζεται από παιδί. Οταν κουραζόταν από τη σκληρή δουλειά, κοιμόταν ανάμεσα στα τόπια. Χάρις στο πείσμα και στην εργατικότητά του εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους και εντιμότερους επιχειρηματίες στο είδος.

Οικογενειάρχης από τους λίγους, γνωρίστηκε με τη σύζυγό του Μπέτυ Ψαροπούλου στον ορειβατικό όμιλο και παρέμεινε ερωτευμένος μαζί της μέχρι τέλους. Τρομερός κολυμβητής ώς τα τελευταία του, όργωνε τα νερά της Βουλιαγμένης και της Σκύρου. Οταν στέγνωνε από τα αλάτια, έπαιζε με τη συνηθισμένη αντροπαρέα του μπιρίμπα στον Ομιλο. Εραστής της τέχνης, υπήρξε ένας από τους συλλέκτες που εκτιμούσαν την καλή ζωγραφική. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12, στο Κοιμητήριο της Βουλιαγμένης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή