Πέθανε η τραγουδίστρια των Cranberries Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν

Πέθανε η τραγουδίστρια των Cranberries Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε, σε ηλικία 46 ετών, η τραγουδίστρια του ροκ συγκροτήματος Cranberries, Ντολόρες Ο' Ριόρνταν, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το ιρλανδικό δίκτυο RTE.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο σταθμός, ο θάνατος της γνωστής τραγουδίστριας αποτελεί ξαφνική και τραγική είδηση. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεών της, η Ο' Ριόρνταν βρισκόταν στο Λονδίνο για μια νέα ηχογράφηση. «Τα μέλη της οικογένειάς της με θλίψη άκουσαν το έκτακτο νέο και ζητούν ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η Ο' Ριόρνταν ήταν επί 13 χρόνια η βασική φωνή και στιχουργός του συγκροτήματος, μέχρι τη διάλυσή του, το 2003. Στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα μέχρι το 2009, που το συγκρότημα επανενώθηκε και έκανε περιοδείες σε όλον τον κόσμο. Στην Αθήνα έχει δώσει συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή