Μητσοτάκης: Σέβομαι την ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας

Μητσοτάκης: Σέβομαι την ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ότι θα σεβαστεί την ευαισθησία των δεκάδων χιλιάδων πολιτών που έλαβαν μέρος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, δεσμεύθηκε με δήλωση του ο προέδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για εντυπωσιακή συμμετοχή, η οποία αποδεικνύει πως η κοινωνία είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στο θέμα της ονομασίας.

Παράλληλα, κατηγόρησε ως ανίκανη την κυβέρνηση να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα, υπογραμμίζοντας πως τα λίγα ακραία στοιχεία δεν αλλοιώνουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαικής διαμαρτυρίας.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μητσοτάκη:  

«Η εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτήν την ευαισθησία.

Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στροιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαικής διαμαρτυρίας. Μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μία κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και με τις πράξεις και τις παρλείψεις της δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή