Ενταση στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ – Επιχείρησαν να μπουν στο υπ. Υγείας

Ενταση στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ – Επιχείρησαν να μπουν στο υπ. Υγείας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενταση επικράτησε νωρίτερα εξω από το υπουργείο Υγείας όπου εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο και απωθήθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ.

Στη συνέχεια επετράπη η είσοδος σε αντιπροσωπία της ΠΟΕΔΗΝ η οποία συναντήθηκεμε τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό. Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έθεσαν  τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, αλλά, όπως είπαν, οι απαντήσεις δεν τους ικανοποίησαν και γι' αυτό αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων. Σχετικά με το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός τούς διαβεβαίωσε ότι δεν θα περικοπεί.

Ενταση στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ – Επιχείρησαν να μπουν στο υπ. Υγείας-1

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τετράωρης στάσης εργασίας στα νοσοκομεία της Αττικής και 24ωρης απεργίας στην Περιφέρεια, που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ, εργαζόμενοι μοίρασαν ψωμί και ελιές, υποστηρίζοντας ότι «τα μέτρα της κυβέρνησης τους οδηγούν στα συσσίτια».

Ενταση στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ – Επιχείρησαν να μπουν στο υπ. Υγείας-2
Ενταση στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ – Επιχείρησαν να μπουν στο υπ. Υγείας-3

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή