ΝΔ για την ένταση στο υπ. Υγείας: Ας το καταλάβουν, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει

ΝΔ για την ένταση στο υπ. Υγείας: Ας το καταλάβουν, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τα επεισόδια έξω από το Υπουργείο Υγείας αποτελούν ένα ακόμα παράδειγμα αναλγησίας της δήθεν κοινωνικά ευαίσθητης Κυβέρνησης των κυρίων Τσίπρα – Καμμένου», τονίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Ο Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε σήμερα έξω από το Υπουργείο Υγείας, πρόσθεσε: «Για μία ακόμα φορά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – AΝΕΛ αποδεικνύει ότι έχει χάσει την επαφή της με την κοινωνία.

Ας το καταλάβουν, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, την οποία μπορεί να φέρει μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το μεσημέρι επικράτησε ένταση έξω από το υπουργείο Υγείας, όπου εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο και απωθήθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ.

Στη συνέχεια επετράπη η είσοδος σε αντιπροσωπία της ΠΟΕΔΗΝ η οποία συναντήθηκε με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό.

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έθεσαν  τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, αλλά, όπως είπαν, οι απαντήσεις δεν τους ικανοποίησαν και για αυτό αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

Σχετικά με το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός τούς διαβεβαίωσε ότι δεν θα περικοπεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή