Επίθεση Μπακογιάννη σε Καμμένο για το Σκοπιανό

Επίθεση Μπακογιάννη σε Καμμένο για το Σκοπιανό

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δριμεία κριτική στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο άσκησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. «O κ. Καμμένος μας λέει όλη μέρα ότι η ψυχή του και η καρδιά του είναι το όνομα της Μακεδονίας, αλλά εάν έρθει μια συμφωνία η οποία κατά τη γνώμη του δεν θα είναι η πρέπουσα, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση γιατί η καρέκλα είναι πιο σημαντική από την ψυχή του» τόνισε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον Real Fm.

H κ. Μπακογιάννη αναφερόμενη στην χθεσινή συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά επεσήμανε ότι «σε μιάμιση ώρα τηλεοπτικής συνέντευξης του Υπουργού Εξωτερικών χτες που μίλησε για όλους και για όλα, δεν βρήκε μία λέξη να πει για το Βουκουρέστι που η απόφασή του είναι ο βασικός μοχλός πίεσης που έχουμε στη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια».

«Ψεύδεται ο υπουργός Εξωτερικών όταν μας λέει ότι στις συσκέψεις του ΝΑΤΟ δεν πάει ο υπουργός Άμυνας. Αυτά είναι πρωτάκουστα πράγματα» τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι «εάν δε τα λύσουμε όλα πακέτο, πριν μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα να υλοποιηθούν στη συνέχεια, θα έχει χαθεί για την Ελλάδα το κεκτημένο του Βουκουρεστίου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή