Δήμος Αθηναίων: Στη Συντονιστική των Παμμακεδονικών Ενώσεων η άδεια για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου

Δήμος Αθηναίων: Στη Συντονιστική των Παμμακεδονικών Ενώσεων η άδεια για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου έλαβε από τις υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων την άδεια για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, «η άδεια προβλέπει την τοποθέτηση εξέδρας στην πλατεία Συντάγματος με τους όρους και προϋποθέσεις που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί. Το Συντονιστικό των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου προσκόμισε σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, όπως είχε ζητηθεί ήδη από την Παρασκευή 26 του μηνός, έγγραφα υποστήριξης φορέων και τα καταστατικά τους».

«Το αίτημα της Συντονιστικής Επιτροπής των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, βάσει των στοιχείων που το συνόδευαν, κρίθηκε ως πιο αντιπροσωπευτικό των ενδιαφερομένων φορέων και οργανώσεων πολιτών, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Ως εκ τούτου, το αίτημα του κ. Δημητρίου Μιχάκη για τον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα και ώρα, καθώς και σχετικό αίτημα του κ. Γεωργίου Κόκκα, απορρίφθηκαν» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή