Αγρια κόντρα Πολάκη – Άδωνι στη Βουλή (βίντεο)

Αγρια κόντρα Πολάκη – Άδωνι στη Βουλή (βίντεο)

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα επί προσωπικού ξέσπασε στη Βουλή κατά τη συζήτηση της υπόθεσης της Novartis ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του κ. Γεωργιάδη στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής για ένα επιβαρυντικό πόρισμα που αφορά την Νεκταρία Πολάκη και τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη στο ΠΑΓΝΗ κατά τη διάρκεια επέμβασης για να αφαιρεθούν τα κρεατάκια του μικρού κοριτσιού.

«Τα πορίσματα για την 4χρονη Μελίνα μένουν κλειδωμένα στα συρτάρια της κ. Παπασπύρου και του ΣΕΕΥΠ, με εντολή της, τα πορίσματα που έχουν εκδοθεί εδώ και ένα χρόνο για το πώς πέθανε το κορίτσι και ευθύνεται η κυρία Πολάκη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής και πρόσθεσε:

«Να το πάρει ο πατέρας να δει πώς πέθανε το παιδί του από εσάς που το καλύπτετε. Πέθανε το παιδί 4 ετών και αντί να ρίξετε φως στην υπόθεση επιτρέπετε στην κ Παπασπύρου και στον κ. Πολάκη να συγκαλύπτει τον θάνατο και έρχεστε και στη βουλή και μιλάτε».

Στη συνέχεια, ανέβηκε στο βήμα ο κ. Πολάκης ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε και στον κ. Γεωργιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εμείς θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος γιατί δεν χρωστάμε σε κανέναν (σ.σ Novartis). Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει πεδίο συνδιαλλαγής. Για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό το πράγμα σε αυτή τη χώρα και γι αυτό κάποιοι έχουν τρομοκρατηθεί τόσο πολύ που προσπαθούν να πατήσουν στον θάνατο ενός κοριτσιού για να τους πλήξουν. Έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές και γνωρίζω τον πόνο και είναι ντροπή. Αν βρεθεί ένας να πει ότι σήκωσα το τηλέφωνο για αυτή την υπόθεση αμέσως θα παραιτηθώ».

Αμέσως μετά, πήρε τον λόγο ξανά επί προσωπικού ο κ. Γεωργιάδης και είπε:

«Με θωρείς που σε θωρώ Πολάκη; Εσύ ονειρεύεσαι ότι θα με βάλεις φυλακή, εγώ θα σε βάλω γιατί έχεις δώσει 8 εκατ. Στον κ. Γιαννακουλόπουλο χωρίς καμία σύμβαση στο ΚΕΕΛΠΝΟ». απάντησε ακόμη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος προσωπικά στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Έχει βγει πόρισμα εξαιρετικά επιβαρυντικό για τη Νεκατρία Πολάκη και μένει κλειστό στα συρτάρια. Προφανώς συμπτωματικό είναι κ. υπουργέ», πρόσθεσε.

Η ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη:

Η ομιλία του Παύλου Πολάκη:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή