Μητσοτάκης: Αδιανόητο που κανείς στην κυβέρνηση δεν βρήκε μια λύση για τους πωλητές της «Σχεδίας»

Μητσοτάκης: Αδιανόητο που κανείς στην κυβέρνηση δεν βρήκε μια λύση για τους πωλητές της «Σχεδίας»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθύνει έκκληση να βρεθεί λύση ώστε να μην επιβαρύνεται με ΕΦΚΑ η κάθε απόδειξη δαπάνης που κόβουν οι πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

«Με την επιβολή εισφοράς ΕΦΚΑ σε κάθε απόδειξη δαπάνης που κόβουν οι πωλητές της σχεδίας, υποχρεώνονται να πωλούν πιο ακριβά το περιοδικό και να δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να βγάλουν ένα μεροκάματο. Μου είναι αδιανόητο ότι κανείς στην κυβέρνηση δεν σκέφτηκε και δεν βρήκε μια λύση για τους 70 αυτούς ανθρώπους, προκειμένου να κατοχυρώσουν τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα, χωρίς να επιβαρύνουν την τιμή πώλησης του περιοδικού. Απευθύνω έκκληση να βρεθεί μια λύση, διότι είναι ντροπή για όλους μας να μην μπορούμε να καλύψουμε τις λιγοστές ασφαλιστικές δαπάνες αυτών των ανθρώπων. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή