ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για όλους αυτούς που συνεργάστηκα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

«Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για όλους αυτούς που συνεργάστηκα, μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για τον κύριο Πικραμένο. Είναι η πιο γελοία περίπτωση» δήλωσε απόψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, υποστήριξε ότι «χθες η κυβερνητική πλειοψηφία υπέστη συντριβή» και επέμεινε και σήμερα «στα όσα περί διώξεων για εσχάτη προδοσία από την επόμενη Βουλή» είχε πει και κατά την χθεσινοβραδινή του αγόρευση στο κοινοβούλιο.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε λόγο «για σφετερισμό της ιδιότητας του κρατικού οργάνου για να αλλοιωθούν οι θεσμοί του κράτους δικαίου» επαναλαμβάνοντας ότι υπάρχει τυπική παραβίαση του άρθρου 134 του Ποινικού Κώδικα. Δεν εννοώ, εξήγησε, για εσχάτη προδοσία σε βάρος της χώρας αλλά εδώ η εσχάτη προδοσία νοείται ως κατάλυση των θεσμών του πολιτεύματος με τη συνεργασία πολιτικών και δικαστικών παραγόντων με πρωτοβουλία των πολιτικών παραγόντων.

Η επόμενη Βουλή, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, έχει το πολιτικό βάρος να καθαρίσει και να αλλάξει αυτή την ατμόσφαιρα. Μπορεί η επόμενη βουλή να βρεθεί μπροστά σε σοβαρά προβλήματα αλλά πρώτα θα εκκαθαριστεί η παρούσα συκοφαντία. Πρώτα θα ριχτεί φως σε αυτή τη σκευωρία που στήθηκε με τους ψευδομάρτυρες και όλους αυτούς που οργάνωσαν αυτή την κατάχρηση εξουσία, σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ