Γιουρόπα Λιγκ: Αγγιξε την πρόκριση η ΑΕΚ, της έλειψε το γκολ

Γιουρόπα Λιγκ: Αγγιξε την πρόκριση η ΑΕΚ, της έλειψε το γκολ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρότι κυριάρχησε στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετύχει το χρυσό γκολ στην χιονισμένη έδρα της Ντιναμό Κιέβου, μένοντας στο 0-0 και αποχαιρετώντας στη φάση των «32» το Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτή του Μασούντ στα μέσα του δεύτερου μέρους και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα, που σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, τερματίζει την φετινή ευρωπαϊκή της πορεία.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η «Ενωση» δεν ηττήθηκε σε κάνενα από τα εννιά φετινά της παιχνίδια στον θεσμό, συμπεριλαμβανομένων και των προκριματικών της διοργάνωσης. 

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάντρ Κάτσκεβιτς): Μπόικο, Μορόζιουκ, Κετζιόρα, Κάνταρ, Χατσερίντι, Σεπέλιεφ (77' Σεπέντιν), Μπουγιάλσκι, Χαρμάς, Ντερλίς, Γκονζάλες, Τσιγκάνκοφ, Μοράες (92' Σαπαρένκο)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80' Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος (75' Γιακουμάκης), Μασούντ, Μπακασέτας (70' Κλωναρίδης), Αραούχο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή