Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Ελληνοκαναδού Παναγιώτη Γιαννίτσου «Freedom Besieged»

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Ελληνοκαναδού Παναγιώτη Γιαννίτσου «Freedom Besieged»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερικούς μήνες μετά την αρχική μας δημοσίευση στην «Κ» και με κάποια καθυστέρηση στον σχεδιασμό, η οποία ωστόσο φαίνεται να αξίζει τον κόπο, το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Freedom Besieged», του Ελληνοκαναδού Παναγιώτη Γιαννίτσου, είναι πια εδώ.

Σε αυτό βλέπουμε προσωπικότητες όπως ο Νόαμ Τσόμσκι, αλλά και ανθρώπους της πολιτικής σαν τους κυρίους Μαργαρίτη Σχοινά και Κυριάκο Μητσοτάκη, να μιλούν για την σημερινή εικόνα της Ελλάδα και να τοποθετούνται γενικότερα πάνω σε φαινόμενα όπως αυτό της κρίσης των τελευταίων ετών. Ακόμα σπουδαιότερη, ωστόσο, είναι η παρουσία των πραγματικών πρωταγωνιστών του ντοκιμαντέρ, απλών δηλαδή νέων Ελλήνων, οι οποίοι έχοντας παραμείνει στη χώρα, αγωνίζονται καθημερινά τόσο για την δική τους πρόοδο, όσο και για την καλυτέρευση την κοινωνίας.

Το ντοκιμαντέρ, του οποίου ο πλήρης τίτλος είναι «Freedom Besieged: Unshackling the youth of Greece», αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή