«Combat 18»: Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι τέσσερις από τους έντεκα συλληφθέντες

«Combat 18»: Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι τέσσερις από τους έντεκα συλληφθέντες

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους τέσσερα άτομα ανάμεσά τους και ένας ανήλικος,που συνελήφθησαν κατα την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών της ακροξεδιάς οργάνωσης «Combat 18», η οποία φέρεται να ευθύνεται για τουλάχιστον 30 επιθέσεις σε χώρους αντιεξουσιαστών.

Οσοι απολογήθηκαν ήδη αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, που αφορούν σε παραβάσεις του νόμου περι όπλων και ναρκωτικών. Αν και δε κατηγορούνται για συμμετοχή στην ακροδεξιά οργάνωση, ρωτήθηκαν – σύμφωνα με πληροφορίες-  από την ανακρίτρια και αρνήθηκαν πως έχουν οποιαδήποτε σχέση με αυτή την οργάνωση.

Κατα την έξοδό τους από το ανακριτικό γραφείο αποδοκιμάστηκαν έντονα απο αντιεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια για άλλη υπόθεση και τελικώς φυγαδεύτηκαν.

Οι υπόλοιποι επτά από τους συλληφθέντες για δράσεις της ακροδεξιάς οργάνωσης, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απολογούνται αύριο ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή