Για το σπίτι, με μεράκι και οικολογικό μαλλί

Για το σπίτι, με μεράκι και οικολογικό μαλλί

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το οικολογικό μαλλί προβάτου τρίβεται δυνατά στο χέρι με νερό και πράσινο σαπούνι μέχρι να μετατραπεί σε τσόχα που αντέχει. Ύστερα, το υλικό μπαίνει σε καλούπι για να πάρει την τελική του μορφή ως άνετη, μίνιμαλ παντόφλα με διεθνές όνομα και ελληνική παραγωγή. 

Υποδήματα οικιακής χρήσης για μεγάλους και μικρούς, τα wooppers ξεκίνησαν ως οικοτεχνία το 2014 από τη δημιουργό τους Χρύσα Αδρακτά. Έχουν μεγάλη χρωματική γκάμα και τρεις επιλογές για τη βάση τους – με λαστιχένια ή σουέντ δερμάτινη σόλα ή άνευ σόλας. Τα υποαλλεργικά, χωρίς γαζιά και με αντιβακτηριδιακή δράση wooppers ταξιδεύουν σήμερα σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία, η Ολλανδία και η Νότια Κορέα. 

Για το σπίτι, με μεράκι και οικολογικό μαλλί-1

«Η επιτυχία των wooppers είναι το αποτέλεσμα όλης της ενέργειας που μπαίνει στην κατασκευή τους και που τελικά εκτιμάται από τους πελάτες μας», λέει η Χρύσα Αδρακτά στο «Κ». «Είναι ένα φυσικό και τίμιο προϊόν, το οποίο φτιάχνουμε ένα προς ένα στο χέρι, πάντα με ενθουσιασμό και πολύ μεράκι». Τις ιδιότητες των wooppers απολαμβάνουν σήμερα γάτες και μικρά κατοικίδια, καθώς η βασική συλλογή συμπληρώνεται από μια κολεξιόν με σπιτάκια (για γάτες) και κρεβατάκια (κατοικίδια) από μαλλί που δεν ξεβάφει. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή