Αντιδράσεις φοιτητών σε εκδήλωση για το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με ομιλητή τον Τσίπρα

Αντιδράσεις φοιτητών σε εκδήλωση για το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με ομιλητή τον Τσίπρα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φοιτητές που είναι συγκεντρωμένοι έξω από τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα σε πολυχώρο στο Αιγάλεω, αντιδρούν στην ίδρυση του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο μετρό του Ελαιώνα με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού για το θέμα.

Οι φοιτητές είχαν καλέσει «σε κινητοποίηση όλους τους Σπουδαστικούς Συλλόγους των ΤΕΙ της Αττικής την Δευτέρα στις 18:30 στο Μετρό Ελαιώνα».

Η εκδήλωση για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 19:30, με κεντρικό ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την οποία συνδιοργανώνουν ο δήμος Αιγάλεω και η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος,  στον πολυχώρο Πολιτισμού του Αιγάλεω.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του παν. Δυτικής Αττικής , Καθ. Κώστας Μουτζούρης, και ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή