Ν. Δένδιας: Ενδεικτικό της κατάστασης στη δημόσια ασφάλεια η υπόθεση με τη βόμβα στην Ευελπίδων

Ν. Δένδιας: Ενδεικτικό της κατάστασης στη δημόσια ασφάλεια η υπόθεση με τη βόμβα στην Ευελπίδων

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το ότι χρειάσθηκε να υπάρξει ανάληψη ευθύνης για να γίνει γνωστή η βομβιστική επίθεση στα Δικαστήρια, με την ΕΛ.ΑΣ. να δηλώνει… άγνοια, όπως και στην επίθεση στην Καισαριανή με χειροβομβίδα, είναι ενδεικτικό της σημερινής κατάστασης στη δημόσια ασφάλεια» σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας. 

Πρόσθεσε επίσης ότι «την ευθύνη δεν φέρουν οι Έλληνες αστυνομικοί που αγωνίζονται νυχθημερόν για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά η πολιτική κατεύθυνση της κυβέρνησης. Μία κατεύθυνση που αντιμετωπίζει σαν "ήσσονος σημασίας" την απειλή της τρομοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου σημειώθηκε έκρηξη ωρολογιακού μηχανισμού ανάμεσα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και το Πεδίον του Άρεως ενώ χθες το βράδυ υπήρξε και ανάληψη ευθύνης για το περιστατικό. Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ δεν είχε ενημερωθεί για το συμβάν παρά μετά την ανάρτηση του κειμένου σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή