Nέα διαφοροποίηση Κουβέλη από Καμμένο για τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς

Nέα διαφοροποίηση Κουβέλη από Καμμένο για τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκ νέου διαφοροποίηση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, που μιλά επιμόνως για «ομηρία» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών διατύπωσε ο αν. υπουργός κ. Κουβέλης.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουβέλης με δηλώσεις του στα Νέα τόνισε πως «Η έννοια της ομηρείας είναι διαφορετική από την παρατεταμένη και αδικαιολόγητη κράτηση. Εχει άλλο περιεχόμενο και άλλες διαστάσεις». Και προσθέτει: «Εμείς βεβαίως καταγράφουμε ως απαράδεκτο το γεγονός ότι για περίπου ένα μήνα κρατούνται δύο στρατιωτικά μας στελέχη, αλλά η ομηρεία, με συγκεκριμένο νομικό περιεχόμενο, σημαίνει άλλα πράγματα. Για αυτό και υποστηρίζουμε την άποψη ότι με σταθερή τη διεκδίκησή μας, με συγκεκριμένη δραστηριότητα της εξωτερικής μας πολιτικής, διεκδικούμε να επιστρέψουν το συντομότερο οι δύο στρατιωτικοί μας στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτούμε το νομικό περιεχόμενο της λέξης ομηρεία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή