Οι Rolling Stones οδηγούν… Jeep Compass

Οι Rolling Stones οδηγούν… Jeep Compass

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για περισσότερα από 75 χρόνια η Jeep αποτελεί συνώνυμο της αυτοκινητιστικής ελευθερίας και ανακάλυψης και δεν σταματά να επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των SUV που η ίδια δημιούργησε. Το ίδιο και η μουσική των Rolling Stones, που έφερε την επανάσταση στη ροκ σκηνή και συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια fans.

TOY ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η συνεργασία των δύο θρύλων ξεκίνησε το 2014, μπαίνει αισίως στο πέμπτο έτος της και φέτος, ο τίτλος της ευρωπαϊκής περιοδείας των Rolling Stones, «No Filter», δεν θα μπορούσε να περιγράφει καλύτερα και την αυθεντική πορεία της Jeep.

Σε λίγες ημέρες, οι δύο θρύλοι ξαναπαίρνουν τους δρόμους στο τιμόνι των Jeep, για τη φετινή ευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος που ξεκινά από το Δουβλίνο στις 17 Μαΐου και θα διασχίσει πολλές πόλεις της Ευρώπης μέσα από 14 συναυλίες.

Σε όλες τις πόλεις που θα επισκεφθεί το συγκρότημα, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν την ανόθευτη μουσική των Rolling Stones και θα ζήσουν παράλληλα μια εμπειρία Jeep μέσα από ειδικές δράσεις που θα τους φέρουν πιο κοντά στον αυθεντικό κόσμο των εμβληματικών SUV.

«Bonus εξερεύνησης»

Πρωταγωνιστής στη σκηνή αλλά και στα εντυπωσιακά venues των συναυλιών των Rolling Stones, το Jeep Compass, το νέο premium SUV της Jeep που τώρα διατίθεται στην ελληνική αγορά με «Bonus εξερεύνησης» και προνομιακή τιμή 24.100 ευρώ για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ώστε φέτος το καλοκαίρι, να σας προσφέρει εμπειρίες και συγκινήσεις που… δεν θα χρειάζονται κανένα φίλτρο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή