Κώστας Αχ. Καραμανλής: Κυβερνητική ολιγωρία και στις πλημμύρες της Θεσσαλονίκης

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Κυβερνητική ολιγωρία και στις πλημμύρες της Θεσσαλονίκης

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Για ακόμη μια φορά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε τα αργά αντανακλαστικά της στην αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών φαινομένων» σημειώνει σε δήλωσή του ο αρμόδιος tομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής.

Και προσθέτει: «Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, -στη Μάνδρα Αττικής, την Ήπειρο, τα Ιόνια νησιά και αλλού-, έτσι και σήμερα στη Θεσσαλονίκη, οι αρμόδιες υπηρεσίες ολιγώρησαν και τα κυβερνητικά μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης αποδείχθηκαν απολύτως ανεπαρκή.

Είμαστε βέβαιοι πως η Κυβέρνηση -κατά την προσφιλή της τακτική- θα προσπαθήσει να μεταθέσει τις δικές της ευθύνες σε άλλους.

Καλό, όμως, θα ήταν να μας ενημερώσει παράλληλα και για τα δικά της πεπραγμένα τα τελευταία 3 χρόνια. Και συγκεκριμένα να μας πει αν υπάρχει αντιπλημμυρικός σχεδιασμός, πόσα έργα έχει δημοπρατήσει και πόσα έχει συμβασιοποιήσει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή