ΚΟΣΜΟΣ

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 18χρονο μοτοσικλετιστή στην Κύπρο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Τροχαίο δυστύχημα, Κύπρος

Δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με θύμα 18χρονο μοτοσικλετιστή από τη Βουλγαρία μόνιμο κάτοικο Κύπρου. Ενοικιαζόμενο όχημα που οδηγούσε 44χρονος από την Ελλάδα, ανέκοψε την πορεία της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του 18χρονου.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της οδού Αγίας Φυλάξεως με τις οδούς Ιερού Λόχου και Βασιλέως Γεωργίου Α', δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ. Το όχημα που κινείτο με νότια κατεύθυνση, επί της Αγίας Φυλάξεως, επιχείρησε στροφή δεξιά, προς την οδό Βασιλέως Γεωργίου Α', ανακόπτοντας την πορεία της μοτοσικλέτας, που κινείτο με βόρεια κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε και χτύπησε σε έναν μεταλλικό πάσαλο στο πεζοδρόμιο. Από την προκαταρκτική εξέταση φαίνεται ο νεαρός μοτοσικλετιστής να μην φορούσε προστατευτικό κράνος.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του

Στον οδηγό του οχήματος έγινε αλκοτέστ με προκαταρκτική ένδειξη 55mg και τελική 51mg, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, για τη μοτοσικλέτα ο 18χρονος δεν είχε άδεια και ασφάλεια και την οδηγούσε σύμφωνα με μαρτυρία με αυξημένη ταχύτητα.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ