Κουμουτσάκος: Οι Σκοπιανοί μπορεί να επιστρέψουν με νέα αιτήματα

Κουμουτσάκος: Οι Σκοπιανοί μπορεί να επιστρέψουν με νέα αιτήματα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν ξέρω αν η αναμονή και οι καθυστερήσεις βοηθούν στο Σκοπιανό, μπορεί μετά από αυτό οι γείτονες να επιστρέψουν με νέα αιτήματα» τόνισε ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος μιλώντας στο ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συγκατάθεση στη συμφωνία, με βάση τα όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής.

Επεσήμανε παράλληλα ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα για κάτι τόσο σημαντικό καθώς δεν υπάρχει επαρκής πολιτική νομιμοποίηση για να δεσμευτεί η χώρα.

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, σημείωσε ότι το Σκοπιανό έχει ιδιαίτερη φόρτιση για τους Ελληνες και ότι δεν ξέρει πως θα αντιδράσουν μετά τη συμφωνία.

«Η κυβέρνηση διαίρεσε και δεν ένωσε με τη στάση της», τόνισε.

Αναφερόμενος στην Τουρκία τόνισε ότι το προεκλογικό κλίμα δεν δικαιολογεί τις ενέργειες της χώρας και ότι δεν πρέπει να τρέφουμε ψευδαισθήσεις καθώς η Τουρκία έχει ξεκάθαρη στρατηγική αμφισβήτησης της Ελλάδας στο Αιγαίο.

«Μπορεί μετά τις εκλογές η Τουρκία να αποκλιμακώσει τη ρητορεία αλλά η ουσία δεν θα αλλάξει» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή