ΝΔ για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση συνεχίζει τη μυστική διπλωματία

ΝΔ για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση συνεχίζει τη μυστική διπλωματία

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει τη μυστική διπλωματία για το σκοπιανό σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Κρατά στο σκοτάδι τους πολίτες», δήλωσε αρχικά η κ. Σπυράκη και στη συνέχεια, καλεί τον Πρωθυπουργό να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή.

«Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι ο κ. Τσίπρας δεν διαθέτει την πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα. Ο Πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να ενημερώσει τη Βουλή, καθώς φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις επιλογές του».

Απάντηση Τζανακόπουλου

«Αφού η κ. Σπυράκη ανησυχεί τόσο πολύ για τη "μυστική διπλωματία", δεν είναι καιρός να πει ποια ονόματα πρότεινε η ΝΔ όταν διαπραγματευόταν με την πΓΔΜ; Και με ποιο από αυτά συμφωνεί σήμερα;», απάντησε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή