«Οχι» του Δημήτρη Καμμένου στην τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ

«Οχι» του Δημήτρη Καμμένου στην τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταψήφισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, την τροπολογία του πολυνομοσχεδίου που αφορά στον ΕΝΦΙΑ, διαφοροποιώντας τη στάση του από τους υπόλοιπους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Ο ίδιος είχε εκφράσει νωρίτερα την αντίθεσή του καθώς, όπως δήλωσε, επιβάλλονται τελικώς αυξήσεις σε λαϊκές περιοχές, όπως η Β’ Πειραιά, παρόλο που είναι μικρές. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τους Ανεξάρτητους Ελληνες ή τον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Δημήτρη Καμμένου, ενώ γρίφος αποτελεί και η στάση που θα κρατήσει κατά την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος εμφανίζεται εξαιρετικά αρνητικός για τη συμφωνία στην οποία κατέληξε η ελληνική κυβέρνηση με την ΠΓΔΜ και κάνει λόγο για «αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης ερασιτεχνών». Με αυτό τον τρόπο ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπερψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό.

Ερωτηθείς αν θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει ευθέως και αρκέστηκε να πει ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, έχει ξεκαθαρίσει ότι θα διαγραφεί από το κόμμα όποιος βουλευτής στηρίξει τη συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων. «Και δεν θέλω να διαγραφώ», συνέχισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή