«Σκόνταψε» η Αργεντινή, μοιραίος ο Μέσι

«Σκόνταψε» η Αργεντινή, μοιραίος ο Μέσι

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με «στραβοπάτημα» ξεκίνησε την πορεία της στο Μουντιάλ της Ρωσίας η Αργεντινή, που έμεινε στο 1-1 με την Ισλανδία.

Με τον Λιονέλ Μέσι να κινείται σε ρηχά νερά και να χάνει μάλιστα και πέναλτι στο δεύτερο μέρος (64’), η «μπιανκοσελέστε» δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ισλανδών, που έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο και απέσπασαν τον πολύτιμο βαθμό.

Και τα δύο γκολ της αναμέτρησης ήρθαν στο πρώτο μέρος, με τον Αγουέρο να ανοίγει το σκορ στο 19’ και τον Φινμπόγκασον να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά αργότερα.

H Αργεντινή πίεσε ασφυκτικά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της νίκης, με τους Ισλανδούς να υψώνουν τείχος μπροστά από την περιοχή τους και να μην αφήνουν διαδρόμους προς την εστία του γκολκίπερ Χάλντορσον. 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Καμπαγιέρο, Σάλβιο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταγλιαφίκο, Μαστσεράνο, Μπίγλια (54' Μπανέγα), Μέσα (84' Ιγκουαΐν), Μέσι, Ντι Μαρία (75' Παβόν), Αγκουέρο.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Ρ. Σίγκουρντσον, Άρνασον, Μάγκνουσον, Γκούντμουντσον (63' Γκίσλασον), Μπιάρνασον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (76' Σκούλασον), Χάλφρεντσον, Φινμπόγκασον (89' Μπιόρν Σίγκουρντσον).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή