Ντ. Μπακογιάννη: Ο επιλεκτικός αποχαρακτηρισμός εγγράφων δημιουργεί εντυπώσεις

Ντ. Μπακογιάννη: Ο επιλεκτικός αποχαρακτηρισμός εγγράφων δημιουργεί εντυπώσεις

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεση ήταν η παρέμβαση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη μετά την ομιλία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά στο βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας για τη συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Αναφερόμενη σε έγγραφα που κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο υπουργός Εξωτερικών η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι ο κ. Κοτζιάς προχώρησε σε επιλεκτικό αποχαρακτηρισμό εγγράφων επί των διαπραγματεύσεων για το Σκοπιανό, ο οποίος «δημιουργεί εντυπώσεις». 

«Ο επιλεκτικός αποχαρακτηρισμός εγγράφων δημιουργεί εντυπώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ζήτησα χτες να καταθέσει ο κ. Κοτζιάς όλα τα έγγραφα από τις διαπραγματεύσεις μέχρι σήμερα. Ο κ. Κοτζιάς κατέθεσε διαβαθμισμένα έγγραφα».

«Οφείλω να καταθέσω στην βουλή τρία έγγραφα που δεν είναι αποχαρακτηρισμένα», κατέληξε ενώ ανέφερε τους τίτλους των εγγράφων και περιέγραψε τι αναφέρουν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή