ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Nissan

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις  κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, οι 10 νικητές του GENERATION N παρέλαβαν το βραβείο τους, που δεν είναι άλλο από ένα τελευταίο μοντέλο της Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο.
 
Συγκεκριμένα οι νικητές και τα αυτοκίνητα που κέρδισαν έχουν ως εξής : 
 

Νικητής 

Ψήφοι

Περιγραφή 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ

1543

Ο δημιουργός του “Troopy”, βρίσκεται στην παγκόσμια λίστα των έξι κατασκευαστών ρομπότ τύπου InMoov, ενός ρομπότ που έχει δεξιότητες ανάλογες με αυτές του ανθρώπου.

 

 

TYPHOON MOTO RACING

1319

Η φοιτητική ομάδα που ασχολείται με την μελέτη και την κατασκευή αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, κατακτώντας την 9η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό Moto Student.

ΟΜΑΔΑ “ΠΡΟΜHΘΕΑΣ”

1070 

Η ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου έχει δημιουργήσει το πρωτοποριακό, αεροδυναμικό ηλεκτροκίνητο όχημα «Πυρφόρος».

ΙNAGROS

811

Ένα ολοκληρωμένο, ψηφιακό αγροτικό εργαλείο πληροφόρησης που συνδέει καλλιεργητές και γεωπόνους για να κάνει τις αρδευόμενες καλλιέργειες πιο αποδοτικές.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΛΑΚΑΣ

782

Ο δημιουργός ενός καινοτόμου cargo drone μεταφοράς βοήθειας που μπορεί να πετά με διαφορετικούς τρόπους, διαπρέπει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

GEABIT

747

Η πρωτότυπη συσκευή καταγραφής και ανάλυσης των περιβαλλοντικών συνθηκών που επικρατούν στις καλλιέργειες.

ΠΡΟΤΕΚΤΑ ΙΛΙΟΥ

627

Η ομάδα έκτακτης ανάγκης που είναι εκπαιδευμένη από 7 κρατικούς φορείς, προσφέρει εθελοντικά τις δυνάμεις της σε περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Σ.Π.Α.Ζ - ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΑΡΙΔΗ

613

Η εκπαιδεύτρια και διασώστρια μικρών ζώων και μέλος του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ

608

Ο φωτογράφος με διακρίσεις από το πρακτορείο Magnum και κάτοχος του 1ου βραβείου φωτογραφίας δρόμου στα Sony World Photography Awards 2017.

FIGHT HOAX

586

Ο ελληνικής κατασκευής αλγόριθμος που καταπολεμά τις ψεύτικες ειδήσεις στο διαδίκτυο.

 
Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ