Κυνηγημένος δηλώνει ο Σώρρας και επιμένει: «Εχω τα 600 δισ»

Κυνηγημένος δηλώνει ο Σώρρας και επιμένει: «Εχω τα 600 δισ»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυνηγημένος και διωκόμενος από την ίδια την πατρίδα του δηλώνει ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος χθες το μεσημέρι κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υποστήριξε πως έχει «όλες τις αποδείξεις» για τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ που ισχυρίζεται ότι διαθέτει σε ομόλογα της Τράπεζας της Ανατολής. «Δεν έχουμε κερδίσει ή πάρει ούτε ένα ευρώ από κανέναν», προσέθεσε.

Σημείωσε δε πως ο πολιτικός φορέας που έχει ιδρύσει, γνωστή ως «Ελλήνων Συνέλευσις», «εκπροσωπεί χιλιάδες Ελλήνων» και ο ίδιος δεν είναι δυνατόν να ταυτιστεί με την έννοια της εγκληματικής οργάνωσης.

«Με καταδιώκει, με κυνηγάει η ίδια η χώρα μου. Ίδρυσα έναν πολιτικό φορέα που εκπροσωπεί χιλιάδες Ελλήνων και δεν μπορώ να ταυτιστώ με την έννοια της εγκληματικής οργάνωσης. Έχω όλε τις αποδείξεις για τα 600 δισεκ. ευρώ. Τα εξώδικα τα κάνουν ελεύθερα οι πολίτες. Δεν έχουμε κερδίσει ή πάρει ούτε ένα ευρώ από κανέναν», δήλωσε.

Πηγή: Σκάι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή