Εικόνες καταστροφής από τις πλημμύρες στη Μάνδρα (φωτογραφίες και βίντεο)

Εικόνες καταστροφής από τις πλημμύρες στη Μάνδρα (φωτογραφίες και βίντεο)

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωποι με την κακοκαιρία βρέθηκαν για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Μάνδρας, σχεδόν 8 μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Η χθεσινή ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε σπίτια και καταστήματα  ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους.

Εικόνες καταστροφής από τις πλημμύρες στη Μάνδρα (φωτογραφίες και βίντεο)-1
Εικόνες καταστροφής από τις πλημμύρες στη Μάνδρα (φωτογραφίες και βίντεο)-2

Η πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από 83 κλήσεις για άντληση υδάτων σε Μάνδρα, Μέγαρα και Νέα Πέραμο. Οι άνδρες της  πυροσβεστικής  χρειάστηκε να επέμβουν τουλάχιστον σε δέκα περιπτώσεις για να απεγκλωβίσουν πολίτες από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν κι από ταράτσες σπιτιών όπου κατέφυγαν για ασφάλεια.

Στην περιοχή παραμένουν 65 Πυροσβέστες με 26 οχήματα ενώ προληπτικά βρίσκονται ένα ερπυστριοφόρο όχημα και μια βάρκα με δύτες της 1ης ΕΜΑΚ).

Εικόνες καταστροφής από τις πλημμύρες στη Μάνδρα (φωτογραφίες και βίντεο)-3
Εικόνες καταστροφής από τις πλημμύρες στη Μάνδρα (φωτογραφίες και βίντεο)-4

H δήμαρχος Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ότι κανένα αντιπλημμυρικό έργο δεν έχει ξεκινήσει στην περιοχή, επισημαίνοντας πως τα έργα βρίσκονται στο Ελεγκτικό Συνέδριο κι έκανε λόγο για ατέλειωτες διαδικασίες χωρίς αποτέλεσμα.

Πρόσθεσε ότι οι αντοχές και η υπομονή των κατοίκων έχουν τελειώσει ενώ επεσήμανε ότι έχει ζητήσει ακρόαση από τον πρωθυπουργό χωρίς να υπάρχει εξέλιξη.

Πηγή βίντεο/ φωτογραφιών: ΣΚΑΪ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή