Ο Κατσίκης αμφισβητεί ότι ο Ρουβίκωνας πραγματοποίησε την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του

Ο Κατσίκης αμφισβητεί ότι ο Ρουβίκωνας πραγματοποίησε την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες διαστάσεις, τέτοιες που να ταιριάζουν με το αρχικό κυβερνητικό αφήγημα, περί δράσης – δηλαδή – ακραίων κύκλων με στόχο την ανατροπή του πολιτεύματος, επιχείρησε να δώσει στην υπόθεση της απόπειρας εισβολής στο πολιτικού του γραφείο Κ. Κατσίκης σήμερα το μεσημέρι από του βήματος της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αμφισβήτησε ευθέως το εάν ήταν ο «Ρουβίκωνας» που πραγματοποίησε την προαναφερθείσα ενέργεια. Ως γνωστόν, μέλη της οργάνωσης ανέλαβαν με προκήρυξη την ευθύνη.

Ο κ. Κατσίκης έκανε αρχικώς λόγο για «επίθεση κακοποιών στοιχείων», και για «ευτυχώς αποτυχημένη προσπάθεια εισβολής στο γραφείο μου».

Και αφού μίλησε για «άνανδρη και τρομοκρατική ενέργεια», αναφερόμενος στο κείμενο ανάληψης ευθύνης, έκανε λόγο για «προκήρυξη- κακέκτυπο προηγούμενων τρομοκρατικών οργανώσεων. Προβληματίζομαι και αμφισβητώ ως προς την ταυτότητα των δραστών. Αναμένω συγκεκριμένα στοιχεία. Κάντε λίγο υπομονή, να δούμε αν πραγματικά πρόκειται για Ρουβίκωνα», πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή