Λαζαρίδης: Πολιτικός κατήφορος για Καμμένο – ΑΝΕΛ: Ντροπή

Λαζαρίδης: Πολιτικός κατήφορος για Καμμένο – ΑΝΕΛ: Ντροπή

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Ανεξάρτητους Ελληνες και τον Γιώργο Λαζαρίδη, αναφορικά με τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το κόμμα.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου περί απειλών κατά του κ. Λαζαρίδη και της οικογένειάς του.

«Του έστελναν κομμένες γάτες, κεφάλια στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι μετά από τηλεφώνημα Δημήτρη Καμμένου, ο Γιώργος Λαζαρίδης μαζί με ένα ακόμη στέλεχος των ΑΝΕΛ, πήγαν σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου κάποιοι θέλησαν να τους χρηματίσουν.

Λαζαρίδης: Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του στον πολιτικό κατήφορο

«Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε», τονίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης, απαντώντας στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Αμυνας του».

«Είναι αδιανόητο ο ΥΕΘΑ να θεωρεί ότι η εθνική ευαισθησία, ο πατριωτισμός και η προσπάθεια υπεράσπισης της Μακεδονίας μας, είναι αποτέλεσμα χρηματισμού ή διαπλοκής» αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Λαζαρίδης.

«Αποτέλεσμα χρηματισμού και διαπλοκής είναι η εγκατάλειψη των ιδεωδών και των εθνικών δικαίων της πατρίδας. Επομένως, αλλού θα πρέπει να κατευθύνονται αυτές οι κατηγορίες. Δεν θα ανοίξω διάλογο. Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε» επισημαίνει ο κ. Λαζαρίδης.

Απάντηση ΑΝΕΛ: Ντροπή

«Ο εντός εκτός και επί τα αυτά, δεν δικαιούται να ομιλεί. Η εθνική ευαισθησία και η υπεράσπιση της πατρίδας είναι υπόθεση γενναίων ανδρών. Ανήκει ο κ. Λαζαρίδης σε αυτούς;», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, απαντώντας στον ανεξάρτητο βουλευτή Β'Θεσσαλονίκης  και σημειωσε:

«Οι πράξεις του έδειξαν πως όχι. Ας τον συνοδεύει από δω και στο εξής η ντροπή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή