Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (φωτογραφίες – βίντεο)

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (φωτογραφίες – βίντεο)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για την τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας – Ρουμανίας, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν στήσει φραγμούς προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο. Οι περίπου 300 διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, φωνάζουν συνθήματα, όπως «την υπογραφή τη βάζει ο λαός και όχι ο προδότης ο πρωθυπουργός» και «Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (φωτογραφίες – βίντεο)-1
Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (φωτογραφίες – βίντεο)-2

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία μέχρι τον Λευκό Πύργο όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση κατά της συμφωνίας.

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (φωτογραφίες – βίντεο)-3
Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (φωτογραφίες – βίντεο)-4
Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (φωτογραφίες – βίντεο)-5

Κλειστοί όλοι οι δρόμοι

Εκτακτα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας για «ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας» έχει λάβει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε κανένα αυτοκίνητο να μην μπορεί να πλησιάσει το ξενοδοχείο “HYATT REGENCY”, όπου διεξάγεται η Τετραμερής Σύνοδος Κορυφής.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, από τις 12 το μεσημέρι έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της ανωνύμου οδού, που διέρχεται έμπροσθεν του ξενοδοχείου, «από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Θεσ/νικης-Ν.Μηχανιώνας μέχρι το ύψος της Εθνικής οδού Θεσ/νικης-Ν.Μουδανιών».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Η κυκλοφορίας των οχημάτων διεξάγεται από τους γύρω δρόμους ενώ την τήρηση των όρων της απόφασης έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

(Πηγή φωτογραφιών: voria.gr, seleo.gr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή