ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Σκοπιανό, Τσίπρας Αλέξης, Θεσσαλονίκη

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για την τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας - Βουλγαρίας - Σερβίας - Ρουμανίας, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν στήσει φραγμούς προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο. Οι περίπου 300 διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, φωνάζουν συνθήματα, όπως «την υπογραφή τη βάζει ο λαός και όχι ο προδότης ο πρωθυπουργός» και «Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία μέχρι τον Λευκό Πύργο όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση κατά της συμφωνίας.

Κλειστοί όλοι οι δρόμοι

Εκτακτα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας για «ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας» έχει λάβει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε κανένα αυτοκίνητο να μην μπορεί να πλησιάσει το ξενοδοχείο “HYATT REGENCY”, όπου διεξάγεται η Τετραμερής Σύνοδος Κορυφής.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, από τις 12 το μεσημέρι έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της ανωνύμου οδού, που διέρχεται έμπροσθεν του ξενοδοχείου, «από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Θεσ/νικης-Ν.Μηχανιώνας μέχρι το ύψος της Εθνικής οδού Θεσ/νικης-Ν.Μουδανιών».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Η κυκλοφορίας των οχημάτων διεξάγεται από τους γύρω δρόμους ενώ την τήρηση των όρων της απόφασης έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

(Πηγή φωτογραφιών: voria.gr, seleo.gr)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ