Ο Ελον Μασκ θα βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των 12 παιδιών

Ο Ελον Μασκ θα βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των 12 παιδιών

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειδική ομάδα μηχανικών της SpaceX/Boring Company σχεδιάζει να στείλει ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ στην Ταϊλάνδη προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους που παραμένουν παγιδευμένοι στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ εδώ και 13 ημέρες.

Ο Μασκ σχεδιάζει να συνδράμει στην επιχείρηση με διάφορους εξειδικευμένους τρόπους, να παράσχει δηλαδή τεχνογνωσία στη γιγαντιαία επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη εδώ και 4 ημέρες.

Μέσω αναρτήσεών του στο Twitter ανέφερε ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ένας φουσκωτός σωλήνας από νάιλον στο σπήλαιο ο οποίος θα δημιουργήσει μια ασφαλή υποθαλάσσια σήραγγα. 

«Συζητάμε με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης για να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε και στέλνουμε ανθρώπους της SpaceX/Boring Company από τις Η.Π.Α. στην Ταϊλάνδη για να προσφέρουμε υποστήριξη από το έδαφος. Μόλις το κλιμάκιο φτάσει στο σημείο και επιβεβαιώσουμε τι ακριβώς θα είναι χρήσιμο να στείλουμε ή να κάνουμε, θα το κάνουμε άμεσα», ανέφερε εκπρόσωπος της The Boring Company.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή