15νθήμερη νοσηλεία για τον Α/ΓΕΕΘΑ Ευ. Αποστολάκη

15νθήμερη νοσηλεία για τον Α/ΓΕΕΘΑ Ευ. Αποστολάκη

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με την οποία ο αρχηγός του επιτελείου, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης θα χρειαστεί να νοσηλευθεί για περίπου 15 ημέρες, προκειμένου να αντιμετωπισθεί πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, δόθηκε τέλος στην έντονη φημολογία που εκδηλώθηκε το προηγούμενο διήμερο περί επικείμενης αντικατάστασής του. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου, έπειτα από ιατρικό συμβούλιο, εκρίθη αναγκαία η νοσηλεία του, καθώς και η ιατρική παρακολούθηση της κατάστασής του. Κατά το διάστημα της παραμονής του ναυάρχου Αποστολάκη στο νοσοκομείο καθήκοντα αρχηγού θα ασκεί ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Τον κ. Αποστολάκη επισκέφθηκε χθες το πρωί στο ΓΝΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρέμεινε στο νοσοκομείο για περίπου μία ώρα και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Α/ΓΕΕΘΑ από τους γιατρούς.

Ο τομεάρχης Αμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας ευχήθηκε μέσω Twitter περαστικά στον κ. Αποστολάκη. Ευχές για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή του Α/ΓΕΕΘΑ στα καθήκοντά του εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Με τον κ. Αποστολάκη επικοινώνησε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η εισαγωγή του κ. Αποστολάκη στο νοσοκομείο, το περασμένο Σάββατο, έδωσε τροφή σε σενάρια για επικείμενες αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ έγινε λόγος και για προγραμματισμό άμεσης σύγκλησης του ΚΥΣΕΑ για το θέμα. Προκειμένου να χαμηλώσουν οι τόνοι και να απαντηθούν τα σενάρια, εκδόθηκε ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ που έδωσε τις πραγματικές διαστάσεις του θέματος, χωρίς να εισέρχεται σε λεπτομέρειες για την κατάσταση υγείας του Α/ΓΕΕΘΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή