Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Παππάς

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Παππάς

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διαδικτυακή αποδοχή του Νίκου Παππά στην πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods για ανανέωση της συνεργασίας τους, την επόμενη τριετία, ολοκλήρωσε τον κύκλο των μεταγραφικών κινήσεων των «πρασίνων» για την ενίσχυση του «κορμού» των Ελλήνων παικτών, μια ημέρα μετά την απόκτηση του Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επιχειρεί να αποτελέσει και πάλι τη… βάση της Εθνικής Ανδρών, διαθέτοντας τους περισσότερους παίκτες από το έμψυχο δυναμικό του, ανεξαρτήτως της ιδιάζουσας περίπτωσης της σχέσης του Παππά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τους εκάστοτε προπονητές του. Ανήμερα των 28ων γενεθλίων του, κάνοντας αυτοσαρκασμό για το ταλέντο του, συγκριτικά με την ηλικία του και εκδηλώνοντας την εκπλήρωση του ονείρου του να είναι μέλος της ομάδας που επιθυμούσε διακαώς από μικρή ηλικία, ο Παππάς επιβεβαίωσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram την παραμονή του στους «πράσινους», ύστερα από την πρώτη πενταετή θητεία του.

Οι Καλάθης, Παππάς, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Βουγιούκας, Aντετοκούνμπο και Καλαϊτζάκης θα είναι οι επτά Ελληνες παίκτες του Παναθηναϊκού, που στρέφει την προσοχή του στην οριστικοποίηση των θέσεων που θα έχουν οι ξένοι παίκτες της ομάδας και εξ αυτών, βέβαιη παραμονή έχουν οι Λεκαβίτσιους, Ντένμον και Γκιστ, μαζί με τον Λάσμε που επέστεψε στην ομάδα και αναζητούνται δύο ακόμα για τις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του φόργουορντ για την εναλλαγή του ρόλου με τον Παπαπέτρου.

Βεζένκοφ

Στον Ολυμπιακό, η αναπλήρωση του Παπαπέτρου έρχεται από τη Λιθουανία και τη Ζαλγκίρις, καθώς ο Γάλλος Αξέλ Τουπάν έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ χθες το βράδυ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ εμφανιζόταν πολύ κοντά στους «ερυθρόλευκους». Το κασέ του Γάλλου φόργουορντ ήταν 280.000 ευρώ στη λιθουανική ομάδα, ενώ για την εξαγορά του συμβολαίου του πρέπει να καταβληθούν εκατό χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα, η δοκιμασία του Πιέρια Χένρι στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ, με την ομάδα των Σέλτικς, θέτει σε αναμονή τον Ολυμπιακό για την οριστική απάντηση του παίκτη να αποδεχτεί την πρόταση που έχει κατατεθεί.

• Στο Λαύριο (23/7) θα γίνει η κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή του για τον Αμερικανό γκαρντ Στίβι Μπράουνινγκ (25 χρ., 1,91).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή